Lajmet e funditVendi

Nesër nis faza e dytë e dezinsektimit hapësinor në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se nesër duke filluar nga ora 19:30 fillon faza e dytë e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës.

Sipas njofitmit, dezinsektimi fillon nga lagjet Pejton, Aktash, Parku i qytetit, Qendra e qytetit, Vellushë, Tophane, lagjja e Muhaxherëve dhe tek Vneshtat.

Ndërsa vazhdon sipas orarit të prezantuar si më poshtë në lagjet e tjera.

Nesër nis faza e dytë e dezinsektimit hapësinor në prishtinë

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button