Lajmet e funditVendi

Ndryshon emri i ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit në faqen e Facebook-ut

Pas marrjes së detyrës nga ministrja e re Ekonomisë, Artane Rizvanolli, kjo ministri ka ndryshuar edhe emrin në faqen zyrtare në Facebook.

Faqja e kësaj ministrie tashmë do të ketë emrin vetëm Ministria e Ekonomisë, ndërsa në Qeverinë Hoti ajo e kishte Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit .

Ndryshon emri i ministrisë së ekonomisë dhe ambientit në faqen e facebook-ut
Ndryshon emri i ministrisë së ekonomisë dhe ambientit në faqen e facebook-ut » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Ndryshon emri i ministrisë së ekonomisë dhe ambientit në faqen e facebook-ut
Ndryshon emri i ministrisë së ekonomisë dhe ambientit në faqen e facebook-ut » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button