Lajmet e funditVendi

“Ndale fushatën për çnjohjen e Kosovës’, Kandiq porosit Vuçiqin

Drejtoresha e Fondit për të Drejtën Humanitare në Beograd, Natasha Kandiq i ka thënë presidentit serb Aleksandar Vuçiq se duhet të ndalojë parandalimin e njohjes së Kosovës dhe se është më mirë për Serbinë që Kosova t’i bashkohet Interpolit, UNESCO -s dhe Këshillit të Evropës.

“Ne do t’i mposhtim ata në Interpol dhe UNESCO, në Këshillin e Evropës – shumë e vështirë për ne” – vlerëson presidenti i Serbisë – nuk ka askush rreth tij që ta këshillojë që anëtarësimi i Kosovës në të tre organizatat dhe heqja dorë nga lobimi për çnjohje është në interes të serbëve në Kosovë”, shkroi ajo në Twitter, transmeton Klankosova.tv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button