Lajmet e funditVendi

Mustafa: Krahason organizimin e vaksinimit, Prishtinë-Tiranë

Ish-Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Besian Mustafa ka bërë një krahasim sa i përket vaksinimit në sallën 1 tetori në Prishtinë dhe Tiranë, duke theksuar se organzimi në Prishtinë nga Ministria e Shëndetësisë është dështim. Ndërsa sipas fotografive në Tiranë po vërehet rend dhe organizim i mirfilltë.

Tutje, ai shtoi se kjo tollovi është duke ndodhur vetëm nga mos organizimi i duhur nga insitucionet e vendit.

Njoftimi i plotë:

Organizimi i vaksinimit: Prishtinë / Tiranë.

🤦🏻‍♂️
Mustafa: krahason organizimin e vaksinimit, prishtinë-tiranë
Mustafa: krahason organizimin e vaksinimit, prishtinë-tiranë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button