Lajmet e funditVendi

Murati opozitës: Me vite keni qeverisë, s’ju ra ndërmend për personelin shëndetësor

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka sqaruar në Kuvend vendimin për anulimin e shtesave për pensionistët dhe personelin shëndetësor, duke akuzuar opozitën e tanishme se edhe pse kanë qeverisur me vite, s’kanë menduar për personelin shëndetësor, raporton Ekonomia Online.

Ai ka thënë ka shumë fatura të papaguar që nga
viti 2013.

“Problemi është që ato shtesa ka qenë
vendim i marr në këtë vit dhe kanë qenë me afat deri në fund të muajit mars dhe
nuk kemi pasur shtesa më tutje. Ka qindra miliona fatura të pa paguara që
datojnë nga viti 2013”, tha Murati.

Ai tha se Qeveria e AAK-së ndër vendimet e
para që ka marrë ka qenë rritja e rrogës për kryeministrin dhe ministrat por jo
për personelin shëndetësor.

“Ndërsa në qeverinë që ka udhëheq AAK vendimi i parë për rritje të pagave ka qenë me ja rrit vetes dhe jo personelit shëndetësorë, me vite keni qeverisë dhe s’ju ra ndërmend për personelin shëndetësorë”, tha Murati.

Murati opozitës: me vite keni qeverisë, s’ju ra ndërmend për personelin shëndetësor
Murati opozitës: me vite keni qeverisë, s’ju ra ndërmend për personelin shëndetësor » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button