Lajmet e funditVendi

Muharremaj: Pastërtia e ambientit është prioritet

Kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, tha se pastërtia e ambientit është prioritet për të.

“Pastërtia e ambientit nga mbeturinat
është prioritet dhe përgjegjësi. Ky angazhim nuk mungon asnjëherë”, tha
ai.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button