Lajmet e funditVendi

Ministrja Haxhiu: Të ndryshohet neni i Kodit për gjykim në mungesë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka paraqitur projektligjin për plotësim-ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale, raporton Ekonomia Online.

Haxhiu tha se është i rëndësishëm që të ndryshohet neni i Kodit për gjykimin në mungesë.

“Në mandatin e kaluar unë isha në dijeni sa i përket kësaj pengese nga Prokuroria Speciale dhe menjëherë MD ka marr adresime për ndryshimin me urgjencë, derisa qeveria Hoti kishte tërhequr nga procedura këtë ligj. Sërish me marrje të detyrës u adresua nevoja e disave ndryshime ky propozim është bërë pa ndonjë konsultim dhe besoj që nuk ka nevojë dhe e ka vetëm një nen që po ndryshohet. Në mënyrë që Prokuroria Speciale atëherë është i rëndësishëm ndryshimi që është propozuar në projektligj”.

Ministrja haxhiu: të ndryshohet neni i kodit për gjykim në mungesë
Ministrja haxhiu: të ndryshohet neni i kodit për gjykim në mungesë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button