Lajmet e funditVendi

Ministri i MAPL-së Krasniqi merr vendimin për publikimin e shpenzimeve të kabinetit

Ministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Elbert Krasniqi, ka marrë vendim për publikimin e shpenzimeve javore dhe mujore të kabinetit ministror.

Publikimi i shpenzimeve të kabinetit të ministrit do të bëhet çdo të premte dhe në ditën e fundit të çdo muaji. Çdo shpenzim do të publikohet në ueb-faqe të ministrisë dhe faqet e rrjeteve sociale të kësaj ministrie. Ky vendim është në vazhdën e fillimit të reformave të ministrit për ruajtjen e parasë publike dhe zbatimin e politikave që rrisin transparencën, llogaridhënien dhe mirëqeverisjen në institucione publike.

Ministri i mapl-së krasniqi merr vendimin për publikimin e shpenzimeve të kabinetit
Ministri i mapl-së krasniqi merr vendimin për publikimin e shpenzimeve të kabinetit » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button