Lajmet e funditVendi

Ministri i Jashtëm i Italisë: Kosova ka plotësuar të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave

Ministri i Jashtëm i Italsië Luigi Di Maio kërkoi, ka thënë se Kosova ka plotësuar të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave.

Në konferencën ndërparlamentare të organizuar nga Piero Fassino Luigi Di Maio kërkoi nga Evropa të mbështesë Ballkanin Perëndimor dhe përpjekjen për të negociuar me një perspektivë konkrete integrimi.

Ministri i jashtëm i italisë: kosova ka plotësuar të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave
Ministri i jashtëm i italisë: kosova ka plotësuar të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button