Lajmet e funditVendi

Zv.ministri i Arsimit thotë se shumica e mësimdhënësve janë vaksinuar, kërkon angazhimin e prindërve

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci, në një konferencë për medie ka dhënë detaje për fillimin e gjysmëvjetorit të dytë, raporton Ekonomia Online.

Zv. Ministri i arsimit thotë se shumica e mësimdhënësve janë vaksinuar, kërkon angazhimin e prindërve
Zv. Ministri i arsimit thotë se shumica e mësimdhënësve janë vaksinuar, kërkon angazhimin e prindërve » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button