Lajmet e funditVendi

Merr vendim Qeveria, Policia e FSK-së me autorizime specifike

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin
për Policinë ushtarake të Forcës së Sigurisë së Kosovës, raporton Ekonomia Online.

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj
tha se Projektligji përcakton mision dhe detyrën e Policisë së FSK-së dhe se do
të ketë autorizime specifike.

“Synimi i Kosovës është anëtarësimi
në NATO. Policia ushtarake do të ketë autorizime specifik ligjor”.

Në këtë mbledhje u  miratua edhe Projektligji për ndryshimin dhe
plotësimin e ligjit për akcizën në produktet e duhanit.

Ministri i Financave, Hekuran
Murati tha se me qëllim të zbatimit të programit legjislativ ministria paraqet
projektligjin për akcizën në produkte të duhanit.

“Përfshinë produktet e reja të duhanit rritje e masave mbikëqyrës, kontrollet doganore etj”. 

Merr vendim qeveria, policia e fsk-së me autorizime specifike
Merr vendim qeveria, policia e fsk-së me autorizime specifike » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Merr vendim qeveria, policia e fsk-së me autorizime specifike
Merr vendim qeveria, policia e fsk-së me autorizime specifike » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button