Lajmet e funditVendi

Menaxhimi i pandemisë – miratohet në Qeveri strategjia për parandalim dhe kontroll

Në mbledhjen e radhës së Qeverisë është
miratuar strategjia shtetërore për parandalimin, menaxhimin dhe kontrollin e
pandemisë, raporton Ekonomia Online.

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, tha se
kjo strategji është e përcaktuar me Ligjin për luftimin e pandemisë dhe ka për
qëllim parandalimin e Covid-19 dhe masat për mbrojte nga pandemia.

LEXONI EDHE:

Kurti krenohet me punën: Ata që dështuan me dekada duhet ta shohin veten në pasqyrë

Menaxhimi i pandemisë – miratohet në qeveri strategjia për parandalim dhe kontroll
Menaxhimi i pandemisë – miratohet në qeveri strategjia për parandalim dhe kontroll » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button