Lajmet e funditVendi

Mblidhet Kryesia, në rend ditë Projektligji për dërgimin e FSK-së në shërbime jashtë vendit

Shefat e Grupeve Parlamentare kanë zhvilluar
takimin e radhës për të vendosur për mbajtjen e seancë së re të Kuvendit,
raporton Ekonomia Online.

Në rend dite janë një numër i pika që kanë
mbetur nga seancat e kaluara si dhe një varg projektligjesh të propozuara nga
ministria e Shëndetësisë.

Përderisa do të shqyrtohet edhe Projektligji për
dërgimin e FSK-së në shërbime jashtë vendit.

Mblidhet kryesia, në rend ditë projektligji për dërgimin e fsk-së në shërbime jashtë vendit
Mblidhet kryesia, në rend ditë projektligji për dërgimin e fsk-së në shërbime jashtë vendit » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button