Lajmet e funditVendi

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, vendos për seancën e radhës

Kryesia e Kuvendit është mbledhur
mëngjesin e së premtes për të vendosur për mbajtjen e seancës së radhës,
raporton Ekonomia Online.

Në seancë përveç deklarimeve jashtë
rendit të ditës pritet që të parashtrohen edhe pyetje parlamentare.

Këto janë pika e rendit të ditës:

I. Miratimi i procesverbalit nga
mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë
plenare:

  1. Deklarimet jashtë rendit të ditës;
  2. Pyetjet parlamentare;
  3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e
    mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i
kërkesave.

Mblidhet kryesia e kuvendit, vendos për seancën e radhës
Mblidhet kryesia e kuvendit, vendos për seancën e radhës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button