Lajmet e funditVendi

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, diskuton për caktimin e seancës së ardhshme

Kryesia e Kuvendit është mbledhur për të diskutuar rreth caktimit të seancës së ardhshme parlamentare.

Këto janë pikat që do të diskutohen.

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

1.    
Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2.    
Pyetjet parlamentare,

3.    
Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4.    
Propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006,
dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

5.    
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-003 për ndryshimin dhe
plotësimin e Ligjit nr. 06/L-057 për Përgjegjësitë Disiplinore të Gjyqtarëve
dhe Prokurorëve,

6.    
Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për
vitin 2020,

7.     Debat parlamentar në lidhje situatën ekonomike si pasojë e pandemisë COVID-19.

Mblidhet kryesia e kuvendit, diskuton për caktimin e seancës së ardhshme
Mblidhet kryesia e kuvendit, diskuton për caktimin e seancës së ardhshme » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button