Lajmet e funditVendi

Marshohet në Prishtinë, qytetarët solidarizohen me popullin palestinez

Në sheshet e kryeqytetit është mbajtur marsh në solidarizim me popullin palestinez dhe rezistencën e tyre karshi spastrimit etnik nga shteti i Izraelit, raporton Ekonomia Online.

Sipas organizatorëve nga Kolektivi
për Mendim dhe Veprim Feminist si pasojë e sulmeve dhe dhunës së përdorur nga
autoritetet izraelite vetëm përgjatë kësaj jave janë vrarë shumë persona, përfshirë
edhe fëmijë.

Përveç kësaj, dhuna sistematike
është duke eskaluar edhe me dëbime dhe uzurpime të shtëpive të palestinezve në
Jerusalem.

Ata konstatojnë se shtypja dhe mbajtja nën dhunë të vazhdueshme e popullit palestinez nga Izraeli fashist është cenim i të drejtave fundamentale dhe lirisë së popujve kudo.

Marshohet në prishtinë, qytetarët solidarizohen me popullin palestinez
Marshohet në prishtinë, qytetarët solidarizohen me popullin palestinez » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Marshohet në prishtinë, qytetarët solidarizohen me popullin palestinez
Marshohet në prishtinë, qytetarët solidarizohen me popullin palestinez » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Marshohet në prishtinë, qytetarët solidarizohen me popullin palestinez
Marshohet në prishtinë, qytetarët solidarizohen me popullin palestinez » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button