Lajmet e funditVendi

Luftimi i korrupsionit – ftohen qytetarët të jenë sinjalizues e ta raportojnë këtë dukuri

Në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë,
Iniciativa Kundër Korrupsionit (RAI), me mbështetjen e Bashkimit Evropian, ka
mbajtur performancën kundër korrupsionit “Sinjalizo”, raporton Ekonomia Online.

Në mënyrë simbolike është bërë shkatërrimi i
parave përmes një mekanizmi të veçantë, nga një person që vazhdimisht ka marrë
para dhe qytetarët kanë pasur mundësinë që përmes një butoni të ndalim punën e
makinës.

Sipas organizatorëve kjo tregon që qytetarët mund të kenë ndikim në parandalimin e korrupsionit edhe në jetën reale.

Luftimi i korrupsionit – ftohen qytetarët të jenë sinjalizues e ta raportojnë këtë dukuri
Luftimi i korrupsionit – ftohen qytetarët të jenë sinjalizues e ta raportojnë këtë dukuri » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Luftimi i korrupsionit – ftohen qytetarët të jenë sinjalizues e ta raportojnë këtë dukuri
Luftimi i korrupsionit – ftohen qytetarët të jenë sinjalizues e ta raportojnë këtë dukuri » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button