Lajmet e funditVendi

LDK-ja e AAK-ja marrin pjesë në seancën për referendumin e Serbisë

Deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe ata të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës marrin pjesë në seancën e jashtëzakonshme në lidhje me referendumin e Serbisë në Kosovë.

Kurse deputetët e PDK-së nuk e shohin të arsyeshme mbajtjen e një seancë të tillë, prandaj edhe kanë deklaruar se nuk do të marrin pjesë.

Ldk-ja e aak-ja marrin pjesë në seancën për referendumin e serbisë
Ldk-ja e aak-ja marrin pjesë në seancën për referendumin e serbisë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Ldk-ja e aak-ja marrin pjesë në seancën për referendumin e serbisë
Ldk-ja e aak-ja marrin pjesë në seancën për referendumin e serbisë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button