Lajmet e funditVendi

Kusari-Lila: Vetëm më të mirët të emërohen në pozita udhëheqëse

U.d e kryetares së Grupit
Parlamentar Mimoza Kusari-Lila i’u ka bërë thirrje profesionistëve që janë jashtë
dhe brenda Kosovës të kthejnë sytë kah institucionet e vendit, raporton
Ekonomia Online.

Sipas saj, pozitë dhe opozitë duhet
të dakordohen që vetëm më të mirët të emërohen në pozita udhëheqëse.

“Javën që lamë Kuvendi voti
dy gra në pozita udhëheqëse. Përkundër paragjykimeve arritëm që procesin e stërzgjatur
në arritëm ta përmbyllëm”.

“Sot jam këtu për të nxitur
interesimin e profesionistëve që jetojnë jashtë dhe brenda që të kthejnë vëmendjen
kah institucionet e vendit”.

“Kam kërkuar në mbledhjen e Kryesisë
së Kuvendit që intervistat të incizohen dhe mediet të jenë prezentë në sallë”.

Kusari-lila: vetëm më të mirët të emërohen në pozita udhëheqëse
Kusari-lila: vetëm më të mirët të emërohen në pozita udhëheqëse » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button