Lajmet e funditVendi

Kurti takon Komisionerin Evropian për Agrikulturë në Bruksel

Kryeministri Albin Kurti ka takuar komisionerin polak për Agrikulturë, Janusz Wojciechoëski.

Kurti ka shkruar se ka pasur diskutim të frytshëm lidhur me reformën e qeverisë në Bujqësi.

“Një diskutim i frytshëm me Komisioneri për Agrikulturë, Janusz Wojciechoëski. Ne prezantuam planet e reformës sonë për të rritur prodhimin, për të përmirësuar kualitetin dhe për të gjallëruar fshatrat. Ne gjithashtu kërkuam përkrahjen për të përparuar përshpejtuar çasjen e Kosovës në Asistencën e para-anëtarësimit për zhvillimin rural”, ka shkruar Kurti.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button