Lajmet e funditVendi

Kurti pranon letër urim nga zëvendëskryetari i komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pranuar një letër urim nga zëvendëskryetari i Komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu.

Ky i fundit, në letrën dërguar Kryeministrit shkruan se statusi politik i shqiptarëve të Luginës, të drejtat e njeriut dhe përdorimi i simboleve kombëtare, diskriminimi etnik nga Beogradi zyrtar, pasivizimi i qytetarëve shqiptarë, problemet me jetën e përditshme në një vend si Lugina, janë temat kryesore me të cilat do të duhet bashkërendimi e bashkëkoordinimi për t`i dhënë zgjidhje këtyre problematikave nga i cili varet fati i shqiptarëve të trevës sonë.

Kësisoj, Musliu thekson se është më se i bindur se kryeministri Kurti e njeh realitetin e tyre dhe për këtë uron që lidhjet të forcohen, duke e përdorur autoritetin e tij si Kryeministër për mirëqenien e qytetarëve të Luginës.

Kurti pranon letër urim nga zëvendëskryetari i komunës së bujanocit, shqiprim musliu
Kurti pranon letër urim nga zëvendëskryetari i komunës së bujanocit, shqiprim musliu » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button