Lajmet e funditVendi

Kurti kërkon nga ministrat që deri të mërkurën t’i dorëzojnë versionet finale të planit të punës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka kërkuar nga ministrat që deri të mërkurën të dorëzojnë versionet finale të planeve të punës, raporton Ekonomia Online.

Ai ka thënë se javën e ardhshme presin që
Planin e Punës ta miratojnë në Qeveri dhe ta dërgojnë në Kuvend.

“Ju lus që deri këtë të mërkurë në mesditë
të dërgoni të zyra për planifikim strategjik versionet finale të planeve tuaja
sepse e kemi plan që javën e ardhshme ta sjellim në Qeveri dhe Kuvend planin e
punës”, tha Kurti.

Ai këto komente i ka bërë gjatë mbledhjes së
Qeverisë ku janë miratuar disa pika të rendit të ditës.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button