Lajmet e funditVendi

Kurti e Rizvanolli vizitojnë Telekomin e Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti së bashku me ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli kanë vizituar Telekomin e Kosovës, raporton Ekonomia Online.

Në tetor të vitit të kaluar Qeveria ka ndarë 40 milionë euro për financimet në dy ndërmarrjet publike, Trepça dhe Telekomi i Kosovës.

Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës
Kurti e rizvanolli vizitojnë telekomin e kosovës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button