Lajmet e funditVendi

“Kurrë si dihet”, çka po paralajmëron Sejdi Hoxha i PDK-së

Sejdi Hoxha nga PDK-ja ka publikuar një fotografi me dy deputetët e këtij subjekti, Ganimete Musliun dhe Ariana Shoshin.

Në këtë fotografi që Hoxha ka publikuar në Facebook, ka shkruar “kurrë si dihet”, duke mos e treguar se për çka e ka fjalën.

Është deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu që vazhdimisht ka dhënë sinjale para garës për të parin e partisë, megjithatë nuk dihet nëse ajo ka pretendime për t’i hyrë garës.

Pak minuta më parë ajo ka kritikuar se pse nuk ka asnjë kandidaturë të shpallur.

“kurrë si dihet”, çka po paralajmëron sejdi hoxha i pdk-së

https://www.facebook.com/sejdi.hoxha.1/posts/4348361765196091

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button