Lajmet e funditVendi

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, emëroi tre këshilltarë politikë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti ka emëruar tre këshilltarë të tij politikë.

Kështu kanë bërë me dije në një komunikatë për medie.

Të emëruarit gjatë kësaj jave janë:

Znj. Fëllanza Podrimaj, këshilltare politike.

Z. Jeton Zulfaj, këshilltar politik.

Znj. Shenaj Shala, këshilltare politike/Shefe e Protokollit.

Të tre ishin pjesë e kabinetit të Kryeministrit gjatë Qeverisë Kurti I, dhe do të vazhdojnë të punojnë pranë Kryeministrit Kurti në mandatin e ri.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button