Lajmet e funditVendi

Kryeministri Kurti priti në takim ambasadorin e Norvegjisë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti, sot priti në takim ambasadorin e Norvegjisë, z. Jens Erik Grøndahl. 

Ambasadori Grøndahl e uroi Kryeministrin Kurti për detyrën e re dhe e përgëzoi për përbërjen e kabinetit të ri, posaçërisht për numrin e grave të emëruara. Tutje, ai shprehu gatishmëri për të vazhduar bashkëpunimin me qeverinë e re dhe për t’i thelluar marrëdhëniet mes dy vendeve tona. 

Kryeministri Kurti e falënderoi atë për vizitën dhe theksoi se qytetarët kanë nevojë për punësim e drejtësi, vendi ynë ka nevojë për demokraci e progres, dhe se këto janë prioritetet e Qeverisë. Të dy u pajtuan se Norvegjia si partner i Kosovës mund të ndihmojë në zhvillimin ekonomik të vendit. 

Në fund të takimit, Ambasadori ftoi Kryeministrin Kurti për një vizitë zyrtare në institucionet e shtetit norvegjez dhe u dakorduan që ajo të realizohet në të ardhmën e afërt.

Kryeministri kurti priti në takim ambasadorin e norvegjisë
Kryeministri kurti priti në takim ambasadorin e norvegjisë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button