Lajmet e funditVendi

KQZ-ja mban mbledhjen e parë me kryetarin e ri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur mbledhjen e parë me kryetarin e ri të saj, Kreshnik Radoniqi, raporton Ekonomia Online.

Në kuadër të kësaj mbledhje do diskutohen disa pika të rendit te ditës.

 1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së KQZ-së Nr.39/2021.
 2. Aktivitetet e SKQZ-së:
 3. Aktivitetet e ZRPPC-së:
 • Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për Caktimin Lartësisë se Shpenzimeve te Fushatës për Zgjedhjet Lokale 2021.
 • Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për regjistrimin e partisë politike Partia Demokratike e Diasporës.
 • Shqyrtimi i kërkesës së AKR-së për shtyrje te afatit për mbajtje te Kuvendit zgjedhor.
 1. Këshillat e KQZ-së:
  • Këshilli për Çështje Ligjore:
 • Shqyrtimi dhe miratimi i plotësim/ndryshimit të Rregullës Nr.08/2013 – Certifikimi i Subjekteve Politike dhe i Kandidatëve të tyre.
  • Këshillit për Operacione Zgjedhore:
 • Shqyrtimi dhe miratimi i Planit Operacional për zgjedhjet lokale, që do të mbahen më 17 tetor 2021.
 • Të ndryshme;
Kqz-ja mban mbledhjen e parë me kryetarin e ri
Kqz-ja mban mbledhjen e parë me kryetarin e ri » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button