Lajmet e funditVendi

Kështu mund ta votoni Gëzim Mehmetin për kryetar të Prishtinës

Kandidatin e AKR-së për kryetra të Prishtinës,
Gëzim Mehmeti mund ta votoni duke zgjedhur në fletëvotim numrin 149,

Përderisa në anën e djathtë mund të zgjedhin
emrin e kandidatit për asamble komunale.

Zgjedhjet për kryetar të komunave dhe kuvende
komunale mbahen më 17 tetor, duke respektuar masat anti-Covid.

Komisionerët dhe vëzhguesit e zgjedhjeve do të
duhet të jenë të vaksinuar apo të kenë dëshminë se janë negativë në Coronavirus
apo se e kanë kaluar sëmundjen.

Por, ky rregull nuk do të vlejë edhe për
votuesit

Për personat që janë të infektuar me Covid-19,
KQZ-ja do të caktojë ekipe mobile të cilat do të shkojnë në adresë të tyre për
t’iu mundësuar pjesëmarrjen në procesin zgjedhor.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button