Lajmet e funditVendi

Kajtazi: Konfiskimi i pasurisë së jashtëligjshme, temë populiste që i shkon për shtati Kurtit

Gazetari Vehbi Kajtazi, ka komentuar temen për konfiskimin e pasurisë, ku siç thotë është e jashtëligjshme, dhe se sipas tij është temë populiste që i shkon për shtati Albin Kurtit.

Kajtazi thotë se shteti yn ka ligje mjaftë por ka mungesë të zbatimit të tyre. Ai thotë se në këtë kohë kur po vdesin nga 14-15 njerëz nga covidi, Kurti zgjedh të merret më një temë të tillë.

“Vet fakti që e përmend Kurti që nuk keni cka të frikësoheni, kjo bën të frikësohet. Kërkush nuk duhet mu frikësu prej ligjit, po prej pasigurisë juridike. Është përmendur raste në Britani të Madhe por ka siguri juridike. Eksiston rreziku, që me përdor këtë projektligj për të qruar hesape politike. Ne si komunitet e patëm Kosova nuk vuan nga mungesa e ligjeve, por nga moszbatim. Imponimi i kësaj teme kur vdesin nga 14-15 njerëz, ncirren tema populliste. onfiskimi i pasurisë së jashtëligjshme, temë populiste që i shkon për shtati Albin Kurtit”, tha ai në Debat Plus.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button