Lajmet e funditVendi

Të hënë mblidhet Kryesia, vendoset për interpelancën ndaj Muratit për uljen e shtesave të pensioneve

Kryesia
e Kuvendit do të mblidhet të hënën për të vendosur në lidhje me mbajtjen e
interpelancës me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z.
Hekuran Murati në lidhje me “Uljen e shtesave të pensionistëve, stafit
shëndetësor dhe institucioneve të sigurisë”,

Mbledhja
do të fillojë në ora 13:00.

Rendi
i ditës

 I. Përgatitjet për Seancë plenare:

1.     Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2.     Pyetjet parlamentare,

3.     Interpelancë me ministrin e Ministrisë së
Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati në lidhje me “Uljen e
shtesave të pensionistëve, stafit shëndetësor dhe institucioneve të sigurisë”,

4.     Debat parlamentar në lidhje me organizimin
e arsimit në të gjitha nivelet në situatën e pandemisë COVID-19.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button