Lajmet e funditVendi

Hamza pasi Kurti shpalos programin qeverisës: Ku është shërbimi ushtarak?

Deputeti i PDK-së dhe nënkryetari i Kuvendit, Bedri Hamza, tha se programi qeverisës i Vetëvendosjes ka ndryshuar në krahasim me atë cka është shpalosur në seancën e sotme të Kuvendit dhe gjatë fushatës zgjedhore, raporton Ekonomia Online.

Sipas Hamzës, shërbimi ushtarak i përmendur
gjatë fushatës nuk është përfshirë në programin qeverisës.

“Ka një diskrepancë mes deklarimeve dhe atyre se cka e shohim dhe programit të kaluar qeverisës para një viti dhe ksaj cfare u diskutua sot, ku është Banka Zhvillimore ku është shërbimi ushtarak. Sa i përket bordeve të ndërmarrjeve publike procedurat duhet të respektohen”, tha ai.

Hamza pasi kurti shpalos programin qeverisës: ku është shërbimi ushtarak?
Hamza pasi kurti shpalos programin qeverisës: ku është shërbimi ushtarak? » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button