Lajmet e funditVendi

Edhe Gëzim Kasapolli e dorëzon detyrën e ambasadorit

Ambasadori i Kosovës në Kroaci, Gëzim Kasapolli, ka bërë të ditur se sot pas katër vjetëve e ka dorëzuar detyrën e ambasadorit.

“Ishte nder dhe privilegj të shërbej dhe të përfaqësoj shtetin tonë në Kroacinë mike”.

“Falënderoj familjen time për mbështetje, kolegët e mi për bashkëpunim dhe bashkatdhetarët tonë për mikpritje”, ka thënë Kasapolli,

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button