Lajmet e funditVendi

Dy të arrestuar në Mitrovicë për “falsifikim dhe pastrim të parasë”

Policia e Kosovës ka arrestuar sot dy persona në Mitrovicë për falsifikim dhe pastrim të parasë.

Në njoftimin për media thuhet se me urdhër të Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës (PSRK) dhe në koordinim me Policinë e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, Njësia Rajonale në Mitrovicë, janë arrestuar dhe ndaluar të dyshuarit B.M. dhe M.Sh. për veprat penale “Falsifikimi i parasë”, “Pastrimi i parasë”, “Blerja, pranimi ose fshehja e sendeve të përfituara me kryerjen e veprës penale”.

Pas intervistimit të dy të dyshuarve me vendim të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë.

Ndaj të dyshuarve të ndaluar në afat ligjor do të parashtrohet kërkesë në gjykatë për caktimin e masës së sigurisë.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button