Lajmet e funditVendi

Donika Gërvalla prapë i ngatërron flamujt në Twitter

Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës që drejtohet nga Donika Gërvalla ka ngatërruar përsëri flamujt, teksa kanë uruar shtetin e Andorrës me rastin e ditës së pavarësisë.  

Në postimin e publikuar faqen zyrtare në ‘twitter’ të MPJ-së, në vend të flamurit të Andorrës është vendosur flamuri i shtetit të Moldavisë.

“Me rastin e Ditës së Pavarësisë së #Andorrës, urojmë një ditë të lumtur dhe prosperitet të vazhdueshëm për të gjithë qytetarët e Moldavisë
Kosova mezi pret të forcojë marrëdhëniet me Moldavinë”, është teksti origjinal i postimit.

Se flamuri është i Moldavisë e tregon edhe vetë ‘twitter’ vetëm nëse e afron kursorin dhe shënon “Flag of Moldova”

Donika gërvalla prapë i ngatërron flamujt në twitter
Screenshot i postimit origjinal ku MPJ ka ngatërruar flamurin e Andorrës me atë të Moldavisë

Flamujt e Andorrës dhe Moldavisë kanë ngjyrat e njejta, megjithatë dallojnë jashtëzakonishtë shumë në simbolet që kanë brenda flamurit.

Donika gërvalla prapë i ngatërron flamujt në twitter
Flamuri i Andorrës
Donika gërvalla prapë i ngatërron flamujt në twitter
Flamuri i Moldavisë

Kjo nuk është hera e parë që bëhen lëshime të tilla nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës. Më herët kishin ngatërruar flamurin e NATO-së me atë të Kombeve të Bashkuara.

Donika gërvalla prapë i ngatërron flamujt në twitter

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button