Lajmet e funditVendi

Bislimi pas takimeve në Bruksel: Serbia u dakordua që të hapen të gjitha arkivat, edhe ato të UÇK-së

Zëvendëskryeministri i parë për
Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi, ka thënë që gjatë
takimeve në Bruksel me palën serbe lidhur me dialogun, është diskutuar me theks
të veçantë për të pagjeturit.

Kështu, Bislimi është shprehur në
një konferencë për medie, raporton Ekonomia Online.

Bislimi pas takimeve në bruksel: serbia u dakordua që të hapen të gjitha arkivat, edhe ato të uçk-së
Bislimi pas takimeve në bruksel: serbia u dakordua që të hapen të gjitha arkivat, edhe ato të uçk-së » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button