Lajmet e funditVendi

Besnik Bislimi thirret në Komisionin për Punë të Jashtme për të raportuar për vizitën në Bruksel

Burime të IndeksOnline bëjnë të ditur se Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë, do të mbajë me 5 maj 2021 një mbledhje, ku do t’i ketë në rend të ditës pesë pika të ndryshme.

Pika më e rëndësishme që do të diskutojë ky komisionin është vizita e Zëvendëskryeministrit të parë për Integrim Evropian, Besnik Bislimi, i cili do të raportoj për vizitën e tij që e pati në Bruksel.

Në këtë takim është paraparë që të miratohet rendi i ditës, miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar dhe të ndryshme.

Pikë me rëndësi që pritet të diskutohet brenda këtij komisioni është edhe shqyrtimi i përfundimit nr.08-P-007 lidhur me formimin e grupit të miqësisë.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button