Lajmet e funditVendi

Avokati i Popullit raporton në Komision për përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij, s’lejohen mediet

Avokati i Popullit, Naim Qelaj ka raportuar në
Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona te Pagjetur
dhe Peticione lidhur me ankesat dhe propozim-vendimin e për zgjedhjen e pesë zëvendësve
të Avokatit të Popullit, raporton Ekonomia Online.

Ndryshe javën e kaluar Komisioni paraqiti para
Qelajt shtatë ankesa të aplikantëve lidhur me procesin e përzgjedhjes së zëvendës
avokatëve.

Përderisa Qelaj ishte shprehur i bindur se
procesi ishte korrekt, Kryetarja e Komisionit, Dude Balje deklaroi se ankesat
kanë bazë.

Ndërsa të enjten Komisioni mbledhjen e mbajti
pa prezencën e mediave.

Avokati i popullit raporton në komision për përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij, s’lejohen mediet
Avokati i popullit raporton në komision për përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij, s’lejohen mediet » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Avokati i popullit raporton në komision për përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij, s’lejohen mediet
Avokati i popullit raporton në komision për përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij, s’lejohen mediet » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button