Lajmet e funditVendi

Avokati Ngjela: Do të goditen elitat politike në Tiranë e Prishtinë, pritet t’u merren paratë dhe pronat

Avokati nga Shqipëria, Spartak Ngjela paralajmëron se shtatori do të jetë muaji antikorrupsion në Shqipëri dhe më pas në Kosovë.

Sipas tij, në këtë muaj do të goditet elitat politike në këto dy vende dhe personaliteteve të larta pritet t’u merren paratë dhe pronat.

“Ky do të jetë muaji i anti-korrupsionit. Ky pritet të jetë muaji anti-korrupsion në Shqipëri, por, më pas, edhe në Kosovë, kundrejt elitave politike në Tiranë dhe në Prishtinë. Këto elita tani kanë falimentuar: pritet t’u merren paratë dhe pronat. Shqiptarët e Shqipërisë janë të pushtuar plotësisht nga korrupsioni, reforma antikorrupsion do t’u sjellë çlirimin historik”, ka shkruar ai në Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button