Lajmet e funditVendi

Anulohet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë në shkollat e Prishtinës

Inspektorati i Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka anuluar konkursin e Komunës së Prishtinës për për drejtorë e zëvendësdrejtorë në shkollat e kryeqytetit.

Këta të fundit po pretendojnë se komisioni përzgjedhës është formuar pa aprovim ligjor nga Kuvendi Komunal i Prishtinës.

Kjo mohohet nga zyrtarët e kësaj të fundit, të cilët këmbëngulin në vazhdimin e procesit, njofton Klankosova.tv.

Këtu më poshtë keni vendimin e Inspektoratit:

Anulohet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë në shkollat e prishtinës
Anulohet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë në shkollat e prishtinës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Anulohet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë në shkollat e prishtinës
Anulohet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë në shkollat e prishtinës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Anulohet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë në shkollat e prishtinës
Anulohet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë në shkollat e prishtinës » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button