Lajmet e funditVendi

Albin Kurti i ka në bankë vetëm 529 euro e 26 cent

Në mesin e shumë zyrtarëve të lartë publikë pasurinë e tij e ka deklaruar edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Në formularët e Agjencisë Kundër Korrupsionit, Kurti ka deklaruar se i ka në bankë vetëm 529 euro e 26 cent.

Ndërkaq bashkëshortja e tij i ka 10 mijë euro në bankën DNB në Norvegji.

Albin kurti i ka në bankë vetëm 529 euro e 26 cent

I pari i Qeverisë ka deklaruar po ashtu edhe detyrimet që i ka dhe të hyrat që i merr ai dhe bashkëshortja gjatë një muaji.

Albin kurti i ka në bankë vetëm 529 euro e 26 cent
Albin kurti i ka në bankë vetëm 529 euro e 26 cent

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button