Lajmet e funditVendi

Alarami i ndezur, BQK del me njoftim!

Banka Qendrore e Kosovës ka dal me një sqarim, rreth alarmit të lëshuar mbrëmë.

‘Ju njoftojmë se alarmi i ndezur në orët e hershme të mëngjesit ka ndodhur shkaku i një problem të vogël teknik.

Ndërkohë, policia sipas vlerësimeve të tyre ka kërkuar prani më të madhe të forcave të sigurisë, të cilat pas identifikimit të këtij problemi teknik janë larguar pasi që është vlerësuar se nuk ka asnjë rrezik për sigurinë e institucionit.

Me këtë rast, duam të ju informojmë se problemi teknik nuk ka dhe nuk do të ketë asnjë ndikim në mbarëvajtjen e punëve të BQK-së’, thuhet në njoftim.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button