Lajmet e funditVendi

Abbott, Konjufca e Kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta

Ambasadori britanik Nicolas Abbott, kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca dhe kryeministri Albin Kurti kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi, raporton Ekonomia Online.

Pas nënshkrimit asnjëri nga të pranishmit
nuk u deklarua për medie.

Në bazë të këtij memorandumi
ambasada do të monitorojë rekrutimin në pozita të larta.

Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta
Abbott, konjufca e kurti nënshkruajnë memorandum, britanikët monitorojnë rekrutimin në pozita të larta » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button