Lajmet e funditRajoni

Kryetari i KQZ-së në Shqipëri: Udhëheqësit politik të jenë të matur në deklaratat e tyre

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi, tha se situata e votimit është e qetë dhe ka disa probleme teknike për shkak të mënyrës së re të votimit.

Celibashi ftoi kandidatët për deputet dhe udhëheqësit politik të matur në deklaratat e tyre.

“Situata e votimit është e qetë dhe me shumë pak problematikë teknike. Ftoj kandidatët për deputet, e në veçanti udhëheqësve politik dhe drejtuesve të institucioneve kryesore të shtetit të demostrojnë qetësi, durim dhe maturi në komunikimet publike dhe kështu t’i adresohen mbështetësve “.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button