Lajmet e funditLife Style

Me fat festa e Fitër Bajramit

Bismilah në emër të Allahut, sot këtë ditë festive po e fillojmë duke iu uruar të gjithëve përshumë mote festa e madhe e “Fitër Bajramit”, inshaAllah Allahu i Madhërueshëm të gjithëve na ka pranuar agjërimin, namazet, lutjet dhe bamirësit tona. Allahu shtoft bereqet-begati në sofrat e të gjithëve, shëndet dhe harmoni në familjet e të gjithëve, iu dhashtë Allahu jetë dhe mundësi që vitin tjetër të e prisni akoma më mire. Ata që nuk kanë pasur mundësi të i bëjnë veprat e mira siç duhet e të e adhurojnë Allahun siç e meriton,inshaAllah Allahu iu mundëson që të gjithë të e adhurojmë Atë, Allahu na falt e na udhëzoft e inshaAllah pas këtij muaji dhe në muajt në vazhdim të vazhdojmë me vepra të mira.

Edhe një here në emër të stafit të organizatës joqeveritare dhe produksionit ARENA, gëzuar dhe përshumë mote.

Sinqerisht stafi i
ArenaMediale.TV

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button