BotaLajmet e fundit

Trazirat nuk kanë të ndalur në Kazakistan, sulmohet stacioni policor në Almaty

Trazirat në Kazakistan kanë vazhduar edhe gjatë natës.

Policia tha se godinat e administratës dhe policisë në Almaty ishin objektivi i sulmit dhe se pati një shkëmbim zjarri mes sulmuesve dhe pjesëtarëve të forcave të sigurisë dhe ushtrisë.

Dhjetëra sulmues janë vrarë dhe identitetet e tyre po përcaktohen.

Gjatë natës, ushtria doli në rrugë dhe ndërmori një operacion kundër të gjithë atyre që plaçkitën qytetin dhe shkatërruan pronat.

Ndryshe, trazirat filluan kur çmimi i gazit dhe karburanteve filloi të rritet, por edhe çmimet e artikujve ushqimore.

Theksojmë se qeveria dha dorëheqje pas kaosit në disa qytete kazake.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button