BotaLajmet e fundit

Takoi 35 gra në të njëjtën kohë dhe i gënjeu se e ka ditëlindjen për të marrë dhurata, burri arrestohet për mashtrim

Një burrë në Japoni është arrestuar i cili dyshohet se mashtroi 35 gra në të njëjtën kohë si dhe mori dhurata dhe kartolina nga të gjitha ato.

Takashi Miyagawa, iu kishte thënë secilës prej grave që kishte dalë në takim, që e kishte ditëlindjen, duke pranuar kështu dhurata, edhe pse ditëlindja e vërtetë e tij është më 13 nëntor, shkruan Daily Mail.

Takoi 35 gra në të njëjtën kohë dhe i gënjeu se e ka ditëlindjen për të marrë dhurata, burri arrestohet për mashtrim

39-vjeçari u arrestua si i dyshuar për mashtrim, sepse i njëjti pretendonte se ishte serioz në lidhje me marrëdhëniet që kishte me to.

Takoi 35 gra në të njëjtën kohë dhe i gënjeu se e ka ditëlindjen për të marrë dhurata, burri arrestohet për mashtrim

Gratë e kanë akuzuar Miyagawa-n se i ka mashtruar ato për dhuratat e ditëlindjes në vlerë prej 665 funtesh, përfshirë rroba dhe para.

Takoi 35 gra në të njëjtën kohë dhe i gënjeu se e ka ditëlindjen për të marrë dhurata, burri arrestohet për mashtrim

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button