BotaLajmet e fundit

Shtetasi serb dëbohet nga Bosnja dhe Hercegovina, përbënte kërcënim për sigurinë e shtetit

Anëtarët e Shërbimit Shtetëror për të Huaj në Bosnjës dhe Hercegovinës në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme të Kantonit të Sarajevës kanë identifikuar një shtetas serb me iniciale F.A në zonën e Sarajevës, i cili u konstatua se përbënte kërcënim për rendin dhe sigurinë publike në Bosnje dhe Hercegovina.

Ai është i lidhur me aktivitete kriminale.

Sipas qytetarit të Serbisë, Shërbimi për Çështje të të Huajve ka marrë masa sipas kompetencave të tyre dhe ka shqiptuar masën e dëbimit nga territori i Bosnjë-Hercegovinës me ndalim të hyrjes dhe qëndrimit për një periudhë pesëvjeçare.

Personi është urdhëruar të vendoset nën mbikëqyrje në Qendrën e Emigracionit, ku do të qëndrojë deri në plotësimin e kushteve për largim në vendin e origjinës, thuhet në njoftimin e Shërbimit.

U tha se shërbimi do të vazhdojë të ndërmarrë të gjitha aktivitetet e nevojshme operative kundër të gjithë shtetasve të huaj të cilët në çfarëdo mënyre mund të paraqesin kërcënim për sistemin e sigurisë së Bosnje-Hercegovinës, shkruan Radio Sarajeva, transmeton albanianpost.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button