Konkurse & NjoftimePune

Kamarier/e – Kastori

“Sarajeva Steak House” në Prishtinë shpall konkurs në këto pozita:

  1. Kamarier/e

Kushtet e aplikimit:

  • Të kenë përvojë pune.
  • Të jenë të gatshëm për punë në grup.
  • Të  zotëroj shkathtësi te shkëlqyeshme komunikimi.
  • Të jenë serioz në punët dhe përgjegjësit e tyre.

Të interesuarit mund të dërgojnë informatat e tyre në:

info@sarajevasteakhouse.com  ose 045 684 132 prej ores 08:00 deri 17:00

Konkursi mbetet i hapur deri me 31 Mars 2021

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button