Konkurse & Njoftime

KONKURS – Zyra Kryeministrit – Programi i praktikës në institucionet e nivelit qendror dhe lokal

Zyra e Kryeministrit / Zyra për Çështje të Komuniteteve (ZKM / ZÇK), në bashkëpunim me Ambasadën e Norvegjisë, shpall konkurs…

Read More »

Local consultant to support SAS Division

Request for Expression of Interest Country: KosovoProject ID: P163532World Bank Loan/Credit Name: Improving financial protection and quality of careRef. No.:…

Read More »

Communications Associate – Kastori

Location : Prishtinë/Priština, Kosovo, UNSCR 1244 (1999)Application Deadline : 02-Apr-21 (Midnight New York, USA)Additional Category : Gender EqualityType of Contract :…

Read More »

Kamarier/e – Kastori

“Sarajeva Steak House” në Prishtinë shpall konkurs në këto pozita: Kamarier/e Kushtet e aplikimit: Të kenë përvojë pune. Të jenë të…

Read More »

Mësimdhënës/e i Biologjisë – Kastori

Nё bazë tё Ligjit për Zyrtarët Publikë Nr.06/L-114, neni 67, 68 dhe 69, Ligjit për Arsimin në Komuna të Republikës…

Read More »
Back to top button