ArenaMediale.TV

Lajme

Në 24 orët e fundit ngriten 56 aktakuza ndaj 75 personave

Prokurori i Shtetit, përmes një komunikate për media bën të ditur se gjatë orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë…

Read More »
Lajme

Çfarë përfiton Kosova nga 90.5 milionë € në IPA 2018?

 Në shtator 2018, Kosova dhe BE-ja dakorduan Marrëveshjen Financiare për Instrumentin e Para-Anëtarësimit 2018. Marrëveshja u nënshkrua nga BE-ja në…

Read More »
Lajme

Punëtorët e Aeroportit të vendosur për të vazhduar grevën, menaxhmenti merr masa ndaj 9 prej tyre

Greva e punëtorëve të Aeroportit “Adem Jashari”, ka vazhduar edhe sot. Nga ora 8 deri në orën 14, punëtorrët e…

Read More »
Lajme

Nis bashkëpunimi i OVK-së me TIKA-n

Oda e Veterinarëve të Kosovës (OVK) dhe TIK-a, kanë gjetur gjuhën e përbashkët të bashkëpunimit. Kështu u bë e ditur…

Read More »
Lajme

KOMF dënon sulmin dhe dhunën e ushtruar ndaj fëmijës në Komunën e Istogut

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF dënon sulmin dhe dhunën e ushtruar ndaj fëmijës K.M, 7- vjeçare,…

Read More »
Back to top button
Close
Close